Här börjar det…

Välkommen hit!

Nu… nu … tar jag klivet ut i det okända, känns pirrigt och lite läskigt. Jag har ett ämne som är väldigt viktigt och som jag tror att jag kan ge en del inspiration till. Jag har länge vart intresserad av hållbarhet på olika sätt. Jag hoppas att du som läser bloggen ska hitta inspiration till din vardag och kanske hitta sätt att leva mer hållbart på du med. Du är välkommen att lämna tips till mig och andra läsare i kommentarsfältet nedan om sätt att leva mer hållbart på, så kan vi inspireras av varandra.

Så välkommen till min blogg om hållbarhet, inredning, mat, bak och mycket annat spännande. Följ mig på resan mot en mer hållbar tillvaro.

Att vara omtänksam och snäll är en ledstjärna för mig, så tänk på det när ni kommenterar mina och andras inlägg på webben, så hjälps vi åt att ta ansvar för hur vi bemöter varandra, med respekt och ödmjukhet. Tack på förhand 🙂

Advertisement

Published by

Jenny Lindstrom

Jenny Lindström har ett stort intresse för hållbarhet, inredning och mode. Bor sedan ca 3 år tillbaka i sitt nybyggda hus tillsammans med sin man och sina 2 barn. Huset har paret ritat tillsammans och byggt ihop med en mindre byggfirma. I sin blogg bjuder hon på bland annat inredningstips och renoveringsprojekt. Följ Jenny i hennes strävan till att leva och verka mer hållbart.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s